Top

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Bezoek nu onze uitgebreide Showroom (alléén op afspraak)

Onze klanten komen dan ook uit heel Nederland en België om op één plek, onze trouwringen showroom, een keuze te kunnen maken uit de grootste collectie trouwringen in Nederland.

Waarom zouden jullie voor onze trouwringen showroom kiezen?

Bij ons kun je op één plek, onze trouwringen showroom, alle collecties met meer dan 1750 paar trouwringen en verlovingsringen, inclusief de nieuwste Mooye trouwringen collectie, zien, passen en vergelijken. Een groot deel van de collectie staan nog niet op onze website staan afgebeeld.

Trouwringen zijn al uit te zoeken vanaf € 250,00 tot meer dan € 3500,00 per paar dus voor elk budget hebben wij prachtige trouwringen!

Er is keuze uit vele materialen zoals edelstaal, titanium, carbon, zilver, geelgoud, witgoud, roségoud, bicolour = combinaties van kleuren goud, palladium en platina. Daarnaast ook ruime mogelijkheden om ringen aan te passen zoals kleur, mattering, glans, vingerafdruk of speciale zettingen van diamanten.

Een afspraak maken is zo gemaakt en wij nemen ruim de tijd voor u zonder andere klanten in de showroom op een dag en tijd dat u past, dus ook 's avonds en in het weekend waarbij de koffie altijd klaar staat.

Bel of mail om een afspraak te maken : 0111-550550 
of verkoop@de-trouwringenspecialist.nl

Adres:
Kerkring 1
4306 CJ  Nieuwerkerk
0111-550550

- Op Schouwen Duiveland (Zeeland);
- 5 km van Zierikzee en ca. 30 minuten van Rotterdam;
- Gratis en ruime parkeergelegenheid;

Voor uw en onze veiligheid bestaan alle showmodellen uit dummy's. (Kopieën die niet van echt te onderscheiden zijn zonder waarde).

Op onderstaande tijden kunnen afspraken worden ingepland.

maandag t/m vrijdag  
Van 09.00 uur - 16.00 uur
Van 18.00 uur - 22.00 uur

zaterdag 
Van 10.00 uur - 17.00 uur

Bel of mail om een afspraak te maken : 0111-550550 
of verkoop@de-trouwringenspecialist.nl

of vul onderstaand formulier in:@