Top

Trouwringen graveren


Trouwringen graveren


Wat zijn de mogelijkheden bij het graveren van trouwringen?

De mogelijkheden zijn bijna ongekend! Alhoewel je natuurlijk wel rekening moet houden met het beperkte oppervlak voor de gravering, althans als je het leesbaar wilt houden.Welke gravering is gebruikelijk?

Het meest gebruikelijke is om de trouwdatum en de naam van je partner in de ring te laten graveren. Beide namen graveren kan natuurlijk ook. Vaak wordt er dan tussen de namen een &, een hartje  of een oneindigheidsteken, het infinity teken  gegraveerd. Ga je eerst verloven en gebruiken jullie deze ringen ook als trouwringen? Dan kan je eerst de verlovingsdatum en later de trouwdatum erbij laten graveren.

Wat kan er nog meer gegraveerd worden?

Laat je fantasie de vrije loop! Bijvoorbeeld een deel van jullie favoriete quote, een regel van jullie liedje of een psalm kan ook in jullie ring gezet worden. De naam van de stad waar jullie elkaar ontmoet hebben, de plaats waar jullie gaan trouwen, de namen van de kinderen (hou natuurlijk wel rekening met eventuele gezinsuitbreiding...) enzovoort.

                                                       


Aan de binnenkant of aan de buitenkant graveren?

Het meest gebruikelijke is om een ring aan de binnenkant te laten graveren maar een ring met een tekst aan de buitenkant of een gravure aan de buitenkant is ook mogelijk. Ook hierin zijn legio mogelijkheden. Aan de buitenkant kan bijvoorbeeld ook een foto, een hartslag, een vingerafdruk, een stadsgezicht of een andere afbeelding gegraveerd worden.

                                                     


Kom eens langs in onze trouwringenshowroom!

In de trouwringenshowroom van Mooye-sieraden hebben jullie keuze uit mee dan 750 paar trouwringen die je kunt zien, voelen en passen. Jullie kunnen aangeven welke gravering jullie willen en samen kunnen we dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak in onze showroom.